Betingelser og vilkår


Hvem handler du med?

Når du afgiver ordrer telefonisk, pr. e-mail eller online på Starksart.dk så handler du direkte med kunstneren.

Navn: Tania Stark 

Ejer: Tania stark - Ulrik sillensen 

Adresse: Sydager - 4070 Kirke Hyllinge

E-mailadresse: Ta9a@stridh.dk

Mobiltelefon: +45 50948884

Priser : Alle priser på siden vises i danske kroner (DKK) Inkl. 25% moms

Bestilling og køb: Du kan købe kunsttryk og originale værker via min webshop samt ved at sende en e-mail til Ta9a@stridh.dk

Når betaling er modtaget afsendes kunsttryk samt originale værker med GLS el. postnord -  

Kunstværker efter dit personlige ønske er en særskilt bestillingsvarer og kan efter modtagelsen ikke returneres

Kunstværker på bestilling opkræves der 50% af den samlede pris før påbegyndelse. af arbejdet. Resten af beløbet betales før levering og efter en godkendelse af den bestilte vare. Godkendelsen foretages via mail ved, at jeg sender et foto af maleriet som du godkender. Herefter forfalder sidste del af afregningen Inkl. forsendelse 

Betaling

Starksart.dk anvender mobilpay eller kontant betaling og du kan betale via følgende metoder:

  • Kreditkort med Visa vil senere blive en mulighed (ny opstart af webshop)
  • Mobilepay Online
  • Kontant betaling ved afhentning af varen på adressen  4070 Kirke Hyllinge 

Ved køb online af kunsttryk bliver det fulde beløb trukket (mobilpay) og varen afsendes efterfølgende. Ved køb af bestillings kunstværker sker betaling i 2 rater. Der forudbetales 50% af kunstværkets total pris før maleriets påbegyndelse. Beløbet trækkes fra købers konto/kort med det samme. De resterende 50% af kunstværkets total pris betales før levering.

Fragt og levering – Hvordan får du varen?

Leveringstype afhænger som udgangspunkt af kunstværkets størrelse. afsendes med GLS eller postnord.

Forventet leveringstid er 3-5 dage på færdige kunstværker.  

5 hverdage i opstarten af webshoppen pr. 26 marts 2024 ( forarbejde på trykkeriet til videresendelse til din adresse ) 

Bestillingsvarer (malerier på bestilling) har en længere leveringstid grundet produktionstiden.

Opstår der forsinkelser hos Post Nord/fragtfirma vil dette forsinke leverancen i forhold til den ønskede leveringsdato. Opstår der forsinkelser, vil jeg forsøge at kontakte dig.

En alternativ leveringsmetode er afhentning af kunstværket på min adresse efter aftale.

Ved afhentning skal du medbringe din ordrebekræftelse. Får du en anden person til at hente dine varer, skal vedkommende medbringe ordrebekræftelsen samt gyldig legitimation.

Fortrydelsesret

Du har 14 dages fortrydelsesret, såfremt varen ikke er brugt, er i original emballage og i samme stand, som da du modtog varen. Når fortrydelsesretten udnyttes skal du selv afholde omkostninger i forbindelse med returnering af varen. Du er desuden erstatningsansvarlig for varen samt forsendelsen.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om at du fortryder købet.

Hvis du fortryder dit køb, skal du give mig besked om dette inden udløb af fortrydelsesfristen på de 14 dage på e-mail Ta9a@stridh.dk Skriv tydeligt i emnefeltet på e-mailen, at du udnytter din fortrydelsesret. 

Varer undtaget fortrydelsesretten

Bestillingsvarer f.eks. malerier der er lavet specielt efter kundens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg.

Returnering af varer

Når jeg har modtaget din besked om fortrydelse, skal du gøre følgende:

Returnere varen senest 14 dage fra den dag, du har modtaget varen.

Varen sender du til følgende postadresse: sydager 3 4070 kirke Hyllinge 

Varen skal tilbageleveres i samme stand og indpakning, som da du modtog den.

Omkostninger til returnering afholdes af dig.

Vedlæg en seddel i returpakken med dit navn og efternavn, navn på varen, ordrenummer eller faktura samt dine bankoplysninger, så jeg kan returnere dine penge.

Varens stand, når du sender den retur

Husk, at du bærer risikoen for varens stand fra det tidspunkt, hvor varen blev leveret til dig, og frem til det tidspunkt, hvor den måtte komme frem til os, hvis du returnerer den.

Du hæfter for eventuel forringelse af kunsttrykket, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. 

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter jeg den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til mig, tilbage – ekskl. dine forsendelsesomkostninger i forbindelse med returnering af varen. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Jeg gennemfører en sådan tilbagebetaling ved at overføre pengene direkte på mobilpay eller til din bankkonto.

Jeg kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil Jeg har modtaget varen retur.

Reklamationsret

Du har 24 måneders reklamationsret over fejl eller mangler ved varen regnet fra det tidspunkt, hvor du modtog varen. Du skal reklamere inden rimelig tid, efter at du har konstateret fejlen eller manglen. En rettidig, berettiget reklamation betyder, at du enten kan få varen repareret, få varen omleveret, få et prisafslag eller få pengene tilbage afhængig af den konkrete situation.

Reklamationsretten bortfalder, hvis fejlen eller manglen er forårsaget af dig selv, eksempelvis som følge af fejlagtig brug eller reparation.

Du sender reklamationen til Ta9a@stridh.dk Du skal vedhæfte fotos, som tydeligt viser fejlen / manglen. 

Er reklamationen berettiget, refunderer jeg dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så jeg kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Personlige data

For at du kan købe tryk og indgå bestillinger iflg. aftale med mig har jeg brug for følgende oplysninger:

Navn

Adresse

Telefonnummer

E-mail adresse

Forbehold for prisfejl, udsolgte varer og farver

Jeg tager forbehold for prisændringer, tastefejl, udsolgte varer og tekniske fejl.

Jeg kan endvidere ikke garantere, at de farver, du oplever på din skærm, præcist afspejler farverne på vores fysiske varer.

Lovvalg og værneting

Dine aftaler om køb på starksart.dk er undergivet dansk ret. Enhver tvist afgøres af danske domstole.

Ophavsret og brugsret

Skal du bruge et af mine motiver i en illustration eller til en til gengivelse i en bog, plakat, postkort, flyer eller som en del af markedsføringsmateriale, så betaler du yderligere for en brugsret iflg. aftale med mig. En ret til at gengive eller kopiere mine motiver sker efter aftale med Tania Stark.

Ophavsretten til mine kunstværker er fortsat Tania Stark, hvorfor køb af et originalt kunstværk eller kunsttryk ikke pr. automatik omfatter retten til reproduktion eller brugsret. en reproduktion med salg for øje uden min tilladelse er en overtrædelse af copyright lovgivningen og den jeg handler iflg. ved overtrædelse af min ophavsret til mine værker.

En brugsret overdrages først ved betalingen samt når en udstedt faktura er modtaget.

Bemærk flere af mine motiver er licens baseret, hvori reference fotografier som jeg har brugt og som delvist er gengivet i mine motiver er købt med licens til gengivelse og salg. Nogle af reference fotografierne har jeg fået en direkte godkendelse fra fotografen - en kopiering, reproduktion af et licens baseret motiv som jeg har omfortolket i en akvarel. - vil stadig også være en overtrædelse af copyrights af fotografens oprindelige fotografi og fotografen kan retmæssigt sagsøge får misbrug af sine fotografier.

Trykkeri 

fast aftale med trykkeri - link kommer senere.