Artist in pencil and brush strokes

Hej! dejligt at du klikkede ind på mit website og velkommen til min farverig verden i streger og pensel strøg.

Jeg er nyopstartet billedekunster - og jeg udtrykker  min fascination af wildlife og natur i akvarellens magi som det medie jeg hovedsagligt arbejder med.  

Er du på jagt efter et unikt og eksklusivt kunstværk, på originalt 310g archers rag kunster papir og hvor den  personlige kontakt er direkte til kunsteren? så er du havnet det helt rigtig sted og jeg håber du finder et motiv som kan fascinere dig ligeså meget, som da jeg omsætte mit indtryk fra reference til det færdige kunstværk.

Mine motiver er primært udført i materialerne - akvarel, tusch, Faber Castell farveblyanter og pastelblyanter ved personlige bestillinger.

Mine originale kunstværker samt kunsttryk kan købes i webshoppen.

Gicleè Kunsttryk er et alternativt til mine originale værker. 

Der er ikke tale om masseproduceret plakattryk men i stedet en reproduktion af mine originale værker i et meget begrænset oplag 10 stk nummereret og i meget høj kvalitet til fornuftige priser og hvor højeste kvalitet er prioriteret - unikt og originalt kunst koster - men her køber du et signeret kunsttryk på kvalitetspapir som er næsten identisk med originalen.

Jeg bruger udelukkende kvalitetsmaterialer i både papir og pigmenter.

 kontakt evt. med spørgsmål ved interesse til motiver som ikke er i webshoppen - ta9a@stridh.dk

 Insta - -starksart.dk Ta9a.starksart.dk 

februar - April. 2024 - nye motiver 

Pineapple - kunsttryk - limit edition.

Nye motiver i serier, opdateres løbende på forsiden. 

3 citrus i str. A4 akvarel malet på arches 300gram koldpresset papir. 

Giclèe Kunsttryk?

Et kunsttryk er en reproduktion af et originalt kunstværk i et begrænset oplag. Et tryk kan produceres ved forskellige metoder og på forskellige materialer. Derfor er der også stor forskel på et rigtig kunsttryk vs. plakat. De tryk du kan købe på min side er fremstillet ved trykkemetoden Giclée.

Giclée er en metode til at fremstille højkvalitetstryk ved hjælp af en certificerede inkjet printere med 12 farver. Et Giclée print skal opfylde en række standarder fx. skal lys fastheden af blækket være højere end 6 og papirets vægt skal være min. 250 gsm. De høje krav betyder, at du får et kunst print som er trykt på et højt kvalitetspapir og som er langtidsholdbart, har lysstærke og nuancerede farver.

Hver enkelt kunsttryk trykkes fra et af mine originale akvarelmalerier, som er blevet digitaliseret og efterfølgende trykt som Giclée art.

De er trykt på Canson Arches Aquarelle Rag 310 grams hvidt bomuldspapir og med overfladestruktur som akvarel. Ved bestilling af et kunstprint får du et signeret kunstværk, der er trykt i et meget begrænset oplag. Antallet af tryk kan variere men vil altid være vist på selve printet. Du vil derfor se på printet, at der f.eks. står 5/10. Med det menes, at der er tale om et Limited Edition Art Print, hvor dette print er nr. 5 ud af i alt 10 prints. 

Plakater og prints kan købes online i mange forskellige web butikker og hvor de har et stort udvalg af prints. Originale og unikke kunstværker koster penge.  ved køb af et limited edition kunstprint  får du et eksklusivt højkvalitetstryk af originalen både i farvegengivelse og papirtype og som kun bliver solgt i få oplag  du  køber kunsten direkte fra kunstneren. alle solgte tryk bliver personligt signeret inden afsendelse.

About me 

Akvarel er igennem de sidste par år blevet en integreret del af mit liv og langt mere end bare en kreativ fritidshobby, Det har fanget min passion, der har ført mig til at dedikere det meste af min tid på at forfine til stadig at forfølge det perfekte udtryk - Det sarte samspil af farver og teksturer, som akvarelmaleri tilbyder

Silly things about me....

jeg drikker ofte for meget kaffe og jeg har en ualmindelig svaghed for chokolade.  
Favorit sted:  - home sweet home 
Favorit hobby - other than painting ? dive, sleep, eat - repeat 
Favorit sæson: sommerens sol og efterårets farver
Favorit - time of the day-   min formiddag med frisk kaffe og malestunden end eftermiddags jobbet kalder.

Jeg sketcher i tusch og akvarel og jeg finder ofte inspiration i  simple genstande.

Den kreative streg, har altid været en del af mig så længe jeg kan huske.

Folkeskolens formningslokale og kreative værksteder havde en dragene effekt på mig og var de lokaler som vækkede min kreativitet. Det at tegne og male blev en del af mit sprog.

Mine første blyants streger har dog igennem årene, udviklet sig igennem flere forskellige medier. såsom akryl, kul, tusch, farveblyanter, pasteller og akvarel.

Jeg ynder dog akvarellens magi og hvordan den tryllebinder mig i processen.

Starksart.dk

Sydager 

4070 Kirke Hyllinge

+45 50948884

ta9a@stridh.dk